Vul je leven met heerlijke geuren®

Yolande Greve-Nijssen

Gecertificeerd Consulent

0628121254
yolandegreve.nijssen@gmail.com

Mijn verhaal

Ik had al eerder gehoord van Scentsy maar nooit iets gekocht.Toen mijn vriendin consulente werd en me een link naar haar "winkeltje"stuurde werd ik wel nieuwsgierig naar de producten.Je kon instappen en kreeg een mooi startpakket..nou niet geschoten is altijd mis toch??
Zo gezegt zo gedaan en ben bij haar ingestapt om het avonuur aan te gaan.
Ben getrouwd met lieve man en hebben samen dieren kindertjes..Een wit kop valkparkiet en een Sharpei vrouwtje.Mijn leeftijd ..mmm..bijna Sara en ik ben echt een crea bea vind ik zelf.
Vandaar dat ik dit avontuur ook ga combineren met mijn creatieve hobby..schilderen,kaartjes maken en leuke geschenkverpakkingen maar ook home deco want dat sluit mooi aan bij deze prachtige producten.

.
Door mijn creatieve achtergrond hoop ik de mensen enthausiast te maken voor de producten omdat ze gecombineerd gaan worden met de mogelijkheden om bv een eigen geschenk verpakking,label of kaartje erbij te maken.
Ik bied elke koper een mini workshop aan om dan hun gekochte producten geheel naar eigen idee te verpakken of te verfraaien.Ze mogen er gebruik van maken maar niks moet,ze kunnen ook door mij hun aankopen laten verpakken of een mooi passend kaartje/label laten maken.
Hopelijk mag ik jullie verwelkomen en ben altijd bereid om te helpen waar het maar kan..
lieve groetjes Yolande

Wat warmt er in mijn huis?